Юна уродженка Кіровоградщини про участь у шоу "Діти проти зірок"

Понеділок, 15 листопада 2021 16:55

Днями 13-річна уродженка Олександрівки Поліна Марфула взяла участь шоу «Діти проти зірок». У другому раунді юна чемпіонка України з гиревого спорту зійшлась з олімпійською чемпіонкою з фехтування Ольгою Харлан. Враженнями від участі в шоу Поліна та її мама поділились із Mandarin-news.

«Наша родина досить активна: змагання і перемоги у чемпіонатах України, Європи та світу з гирьового спорту та важкої атлетики, участь та призери у спортивних естафетах "Тато, мама, я - спортивна сім'я", участь у районних,  обласних, всеукраїнських наукових, естетичних, екологічних акціях, тренінгах, майстер класах тощо. На цьому Полінка не зупинилася і подала заяву на кастинг "Діти проти зірок", де отримала стверджувальну відповідь. Радості не було меж, бо це також ще одна сходинка до здійснення мрії в майбутньому стати журналістом», - починає свою розповідь мама Поліни Марина.

Мама маленької зірочки розповідає, що масштабність позалаштунків телебачення вразила і її, й донечку.

«Звісно, були хвилювання щодо образу, який підготують стилісти, які конкурси її чекають, хто зірка, які учасники формуватимуть команду??? Але все швидко минулося, коли приїхали до знімального павільйону: команда Нового каналу - професіонали і фанати своєї справи!!!! Вони оточили всіх учасників та їх рідних ввічливістю, уважністю, терплячістю, відповідальністю, теплотою....

Знімальний процес тривав більше 10 годин, але все пролетіло, мов мить.  

Для Полінки - це неоціненний досвід, вир емоцій, знайомства, які переросли у приємне подальше спілкування і дружбу, незабутня атмосфера, адреналін...», - ділиться враженнями мама.

Саму ж Поліну на шоу вразила організованість команди, масштабність проєкту, взаємодія між учасниками та працівниками проєкту.

«Це був мій перший і одразу великомасштабний досвід роботи в камері. На момент зйомок я не була схвильована, почувалася відносно спокійно, отримуючи задоволення від процесу.

В майбутньому хочу пов'язати своє життя з медіа, але не в ролі акторки, а в ролі журналістки чи ведучої розважальних шоу, проектів, програм», - розповідає дівчинка.

Каже, на кастинг "Діти проти зірок» натрапила випадково: переглядала різні шоу та програми з дітьми: "Маленькі гіганти", "Голос діти" та "Діти проти зірок", уявляючи себе на місці учасників. Запитавши в мами, відправила туди заявку. Через деякий час мені відповіли, що готові до співпраці зі мною.

За словами Поліни, найскладнішим під час зйомок було звикнути до камери.

«Не маючи попереднього досвіду, було важко розуміти, що я постійно в камері, що на мені концентрується увага, що постійно треба стежити за жестами та мімікою.

Зйомки тривали більше 10 годин і аж після опівночі, коли дуже хотілося спати, а організм ставав все більш виснаженим. Стилісти постійно поправляли мейк та зачіску, часто перевіряли якість звуку та чи добре тримається мікрофон.

Коли подавала заявку, то навіть не думала, що все зайде так далеко. Зараз я пам'ятаю лише кайфові, цікаві, незабутні моменти, що об'єднуються в один великий спогад», - ділиться думками Поліна.

 Фото: скріншот з випуску "Діти проти зірок"

Прочитано 800 разів
Останнє редагування Вівторок, 16 листопада 2021 09:14
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+