Кіровоградщина: юна чемпіонка України з гиревого спорту взяла участь в шоу "Діти проти зірок"

Четвер, 11 листопада 2021 14:22

У сьомому випуску третього сезону ігрового шоу «Діти проти зірок» взяла участь 13-річна Поліна Марфула з Олександрівки. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на сайт Нового каналу.

У другому раунді чемпіонка України з гиревого спорту Поліна Марфула зійшлась з олімпійською чемпіонкою з фехтування Ольгою Харлан.

Для того, щоб зрозуміти, хто з них сильніший, дівчатам довелося робити ривки 16-кілограмовою гирею протягом хвилини, присідати з 20-кілограмовою штангою та доправити до фінальної лінії покришки, перекидаючи їх. Конкурс був складним та хвилюючим. Але дівчата впоралися дуже гідно. Перемогла Ольга Харлан.

 – Поліно, я хочу побажати тобі удачі. Ти велика молодець, тобі є чого прагнути. Знай, що в тебе ще великий шлях попереду. Твоя Олімпіада 2028 у Лос-Анджелесі чекає на тебе! Буду вболівати, – прокоментувала Ольга Харлан.

У сьомому випуску шоу у двобоях зійшлися також і такі пари:

Відомий український хореограф Амадор Лопес та Сергій Кізь (10 років) – хлопець, який знає, як зробити виверження вулкану. Ольга Харлан,

Відома українська DJ Nana (Анастасія Кумейко) та наймолодший діджей України Тимофій Божков (11 років).

Загалом у сьомому випуску перемогла команда дітей.

Довідково. В ефірі стартував третій сезон ігрового шоу «Діти проти зірок». Талановиті діти з усієї України знову змагаються з зірками вітчизняного шоу-бізнесу! У кожному випуску дві команди з трьох учасників визначають, хто талановитіший, кмітливіший, розумніший та прудкіший. За підрахунком балів та правильністю виконання завдань слідкує суддя – штучний інтелект Мегамозок. А ведучий шоу Сергій Притула підбадьорює учасників.

Прочитано 1129 разів
Останнє редагування Четвер, 11 листопада 2021 15:40
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+