Яким електромобілям віддають перевагу жителі Кіровоградщини

Середа, 30 травня 2018 10:53

Найпопулярнішими електромобілями та гібридами на Кіровоградщині у 2016-2018 роках стали Nissan Leaf, Toyota RAV4, Lexus LS С-HR та Mitsubishi Outlander PHEV.

Про це повідомили на сторінці "Сервісні центри МВС в Кіровоградській області" у Facebook 29 травня, повідомляють Олександрійські новини.

Протягом останніх трьох років працівниками сервісних центрів МВС в Кіровоградській області було зареєстровано 7 електромобілів та 81 гібридне авто.

Серед електромобілів переваги жителів Кіровоградщини в останні роки розділилися майже порівну між автомобілями Nissan, Hyundai, Tesla, Ford, хоча в 2018 році на перше місце за популярністю вийшов Nissan Leaf. Серед гібридних автомобілів безумовним лідером є Toyota RAV4 Hybrid, яких зареєстрували більше 50.

"Жителі Кіровоградської області йдуть в ногу з технологічним прогресом переходячи на авто гібриди… або взагалі на електромобілі", - відзначається в повідомленні.

До основних переваг такого транспорту зараховують екологічність, безпеку й економічність. До того ж при перетині кордону на них не сплачується акцизний збір. "Єдиний недолік - енергії вистачає на певний кілометраж, все залежить від марки автомобіля. Проте більшість АЗС області вже облаштовані зарядними пристроями для таких транспортних засобів", - додають у регіональному сервісному центрі.

Інфографіка: "Сервісні центри МВС в Кіровоградській області" / Facebook

Зареєструвати свій транспортний засіб можна в будь-якому територіальному сервісному центрі МВС в Кіровоградській області.

Дізнатися необхідну інформацію можна, зателефонувавши на гарячу лінію РСЦ МВС в Кіровоградській області 0522- 32-13-81або на гарячу лінію Головного сервісного центру 044-290-19-88.

Фото: Toyota RAV4 - InfoCar

Прочитано 486 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+