Як вихованці знам'янського дитсадочку зустрічали нардепа. ФОТОРЕПОРТАЖ

Понеділок, 23 квітня 2018 16:22

Сьогодні, 23 квітня, з робочим візитом до Знам’янського району приїхала команда обласного осередку Радикальної партії Олега Ляшка на чолі з народним депутатом України Дмитром Ліньком. Першою зупинкою радикалів став дошкільний навчальний заклад №6 «Сонечко», де відбувався святковий концерт під назвою «День Землі».

Маленькі вихованці дитячого садочку, разом із вихователями, дали можливість глядачів поринути у справжню казку різноманітними хороводами та повчальними історіями про необхідність збереження навколишнього середовища, шляхом бережливого ставлення до природи.

Присутніх порадувало те, що в дитсадку дітей з дитинства привчають до патріотизму, адже дітлахи з легкістю назвали всі обереги та атрибути нашої країни. Також, знайшлося місце і для веселощів, адже кожен із почесних гостей із радістю погодився  на пропозицію взяти участь у конкурсах.

На завершення концертної програми до всіх присутніх звернувся народний депутат України Дмитро Лінько: - Хочеться всіх привітати з приходом справжньої весни, адже вона приносить радість, коли все розцвітає. І щоб ось таку красу не псувати, варто прибирати за собою, піклуватися про природу. Хочеться подякувати за цей прекрасний концерт усьому колективу дитячого садочку, вихованцям та їх батькам. Ми були гостями у вас минулого року й тоді нас тут дуже тепло зустріли. Хочеться, аби всі діточки росли здоровими та розумними, а наша команда буде щосили вам допомагати, для того, щоб вам було зручно тут навчатися й взимку, й у літку.

Традиційно радикали прийшли не з пустими руками, нардеп вручив директору закладу новенький музичний центр, для занять з хореографії та музики. Після цього, почесні гості разом із дітлахами посадили декілька десятків саженців троянд.

- «Дуже приємно, що вже вдруге поспіль народний депутат України Дмитро Лінько та його команда допомагають нашому садочку. Щороку вони сприяють проведенню нашому екологічному святу – «Дню Землі». Також, Дмитро Володимирович, разом із помічниками, допомагають нам у облаштуванні присадибних ділянок. А найголовніше це те, що саме представники Радикальної партії Олега Ляшка на чолі з Нелею Данасієнко сприяють покращенню інфраструктури нашого закладу. Ось днями, до речі, на усі десять наших майданчиків силами радикалів було завезено новий пісок. Діти раді бачити цих людей у нас. Як мені розповідали батьки, їх чада приходять додому й захопленням розповідають про те, що садили квіточки разом із депутатами» -  зазначила завідувачка закладу Олена Кадигроб.

 

Ну а про роботу Знам’янського осередку РПЛ розповіла депутатка Неля Данасієнко: - Розпочну з садочка. У минулому році, за підтримки Радикальної партії, було залучено кошти з державного бюджету за рахунок програми соціально-економічного розвитку на цей садочок «Сонечко» і школу №6 в місті Знам’янка. По шостій школі проект енергозбереження уже повністю реалізовано. Там ще й залишилися кошти. Тож, ми зараз будемо виступати з ініціативою, щоб ці кошти, в розмірі 300 тисяч гривень, перенаправили на інший заклад. А на цей садочок було виділено два з половиною мільйони гривень. У минулому році замінено всі вікна на енергозбережувальні та відбувся монтаж балконних блоків. Цьогоріч, уже відбувся тендер на проект утеплення будівлі та визначено переможця. Відтак, сподіваюся, що незабаром ми завершимо цей ремонт. Ми намагаємося допомагати садочку в вирішенні й поточних питань, як от завезення пісочку й більш масштабних, таких як ремонт. Але, буду відвертою, наші місцеві органи влади не надто палають бажанням виділяти кошти. Я, як голова бюджетної комісії міста Знам’янка, змушена постійно боротися за ці, необхідні для закладів, гроші. І при прийнятті бюджету ми робили акцент на виділенні коштів на освіту та медицину, і зараз, при внесенні змін до кошторису, нам, важко вдається зробити зміни. Владі цікавіше бюджет витратити на управління ЖКГ, «закатати в асфальт» - там, де по три рази можна одну й ту ж роботу виконати. Тим не менш, хоч і такими важкими кроками, але нам вдається досягати своєї мети. До речі, у цьому садочку заплановано асфальтування території та вирішення проблем із освітленням, адже опори є, а обладнання – немає. Ми спеціально запросили до Знам’янки Дмитра Лінька, адже він – виходець із Кіровоградщини й ще у тому році він пообіцяв посприяти ремонт у ДНЗ й це відбулося. Там і двох тижнів не пройшло, як уже створили проект. Були лише бюрократичні проблеми, але й їх ми подолали. Отже, як бачите, Радикальна партія своїх обіцянок дотримується – зазначила Неля Данасієнко.

 

 

Прочитано 695 разів
Останнє редагування Вівторок, 24 квітня 2018 13:34
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+