Картина кіровоградських майстрів - в кабінеті у Ляшка

Вівторок, 24 квітня 2018 07:34

Лідер Радикальної партії особисто забив цвях на стіні та повісив роботу, яку йому подарували працівники Благовіщенського професійного ліцею з нагоди одруження.

Олег Ляшко спростував брехню руху «Чесно» про те, що він нібито залишив картину, яку йому днями подарували кіровоградські майстрині. Лідер Радикальної партії показав свій кабінет та зазначив, що розповсюджувачі фейку про картину мають вибачитися.

«Ось мій кабінет, а ось ця картина. Брехуни із нечесного грантожерського руху мають вибачитися. Маєте сміливість розповсюджувати брехню - майте совість за це вибачитися. Обіцяю, що після перемоги на президентських виборах, ця картина піде в мій президентський кабінет», - пообіцяв політик.

Картину Олег Ляшко одразу повісив на видноті, особисто взявши молоток та гвіздки до рук. Політик подякував майстриням за шедевр та запевнив, що добиватиметься фінансування профтехосвіти з державного бюджету.

«Золоті руки цих людей мають працювати на власний добробут і відновлення економіки України, тому ми відновимо державне фінансування профтехосвіти, щоб не допустити закриття ПТУ, технікумів та професійних ліцеїв. А радикальне підвищення зарплат зупинить масову міграцію трудових кадрів», - зазначив Ляшко.

Прочитано 773 разів
Останнє редагування Вівторок, 24 квітня 2018 07:41
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+