У Кропивницькому відбувся захід до Міжнародного дня людей з інваліднісю. Фото

П'ятниця, 01 грудня 2017 15:45

Учора о 11 годині в академічному театрі відбувся святковий захід стосовно відзначення Міжнародного дня осіб з інвалідністю.

Урочисто нагороджували різні громадські організації, активістів, волонтерів.

На виставці представили роботи талановитої молодої художниці Аліни Дудник, яка представляла Кіровоградщину на багатьох виставках по всій Україні, персональна виставка в м.Києві в музеї Лесі Українки, килимарство Марини Бабаєвої, школярки та трудівниці, роботи якої з гордістю представляють не тільки в Україні, але й за її межами. Також на виставці були роботи молодої мами Ольги Бичової, яка не зважаючи, що маленька дитина, не покидає улюблене заняття - в'язання, і в'яже іграшки для своєї 4-х місячної доні.

Привітали  зі сцени глядачів танцювальний дует Хорошайлова Олександра та Білоконенко Анастасії, діти з 3-х років представляють нашу організацію на різноманітних фестивалях та конкурсах, їх знають і люблять по всій Україні! Заспівали для глядачів Маша Сухонос, яка в минулому році отримала Гран-прі на Всеукраїнському пісенному фестивалі для дітей та молоді з інвалідністю та представляла Україну в Польщі на аналогічну фестивалі, Чорна Вероніка, дівчинка, яка впевнено йде до своєї мрії, в цьому році випробовувала свої співочі можливості на талант-шоу Голос діти, Михайленко Софійка-дівчинка, яка в цьому році перенесла тяжку операцію, але її бажання співати перемагає біль, вона активний учасник всіх концертів та фестивалей, в цьому році виборола 1 місце на Міжнародному пісенному фестивалі Золотий птах.

Прочитано 573 разів
Останнє редагування П'ятниця, 01 грудня 2017 12:33
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+