Як створюються наймиліші листівки у Кропивницькому? ІНТЕРВ’Ю

Четвер, 15 лютого 2018 14:47

Добре коли у людини є улюблена справа, яка надихає творити. Іноді ми навіть не можемо уявити як впливає наше захоплення на життя. У Кропивницькому проживає талановита художниця Катерина Катаровська, яка дарує людям любов у вигляді своїх милих листівочок. Вона зазначає, що її листівки не обмежуються рідним містом, а й створюються для бажаючих з усіх куточків світу.

Розкажи, будь ласка, як ти почала малювати?

«Наскільки я пам’ятаю, мене завжди тягнуло до художнього мистецтва. Але свідомо почала це робити близько трьох років тому. Спочатку для себе, потім друзі та знайомі просили щось намалювати, пізніше почали звертатися клієнти із замовленнями».

Всім цікаво, що саме надихає тебе творити?

«Повсякденні образи та ситуації. Можу побачити щось цікаве на вулиці, або в інтернеті та якось переосмислити, а пізніше - перенести побачене в картинку кольорів».

Скажи, будь ласка, яку роль займає малювання у твоєму житті?

«Для мене це своєрідний спосіб зняття стресу, релаксації. Хтось медитує, хтось бігає - а я малюю. Спочатку це було хобі, а зараз малювання успішно трансформується у спосіб заробітку».

Яку технологію ти використовуєш для написання своїх листівок?

«В пріоритеті у мене поки що акварель та графічний планшет. Також. є багато матеріалів, які б мені хотілося спробувати, наприклад, масляні фарби та пастель».

З якими перешкодами ти стикаєшся кожного дня?

«Я не можу сказати, що борюся із перешкодами кожного дня. Але іноді банально не вистачає часу на заплановане. Напевно, треба краще все планувати».

Відкрий таємницю, про що мрієш саме ти?

«Мрію розвиватися, рухатися вперед. Також хочу проілюструвати книгу, і не одну. А ще краще - написати власну книгу та створити ілюстрації до неї самостійно».

Як ти вважаєш, що потрібно для реалізації ідей?

«Наполегливість, систематичність та цілеспрямованість. Це три основні пункти, а так у кожного, напевно, є свій рецепт реалізації задуманого».

Чи є в тебе наставник в улюбленій справі? Як він тебе надихає?

«Наставників немає. Надихає багато чого - творчі акаунти в Instagram, блоги ілюстраторів і т.д. Також, я відвідую художню школу. На заняттях викладачі завжди виправляють, коли щось не так то підказують, як уникнути помилок. Це дуже допомагає у подальшій творчості».

Які маєш плани на майбутнє?

«Не люблю розкривати планів. Скажу, що попереду багато цікавого - нові листівки і не тільки, благодійні проекти та різноманітні колаборації із іншими творчими людьми. Нехай це буде маленькою таємницею», - з посмішкою сказала Катерина.

Чи поділишся з нами, яка романтична історія кохання у Катерини Катаровської?

«Я віддаю перевагу не розкривати деталей особистого життя. Але, сподіваюся, у ваших читачів історії не менш романтичні».

Фото із мережі фейсбук.

Прочитано 607 разів
Останнє редагування Четвер, 15 лютого 2018 14:48
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+