На Кіровоградщині затримали групу серійних крадіїв

П'ятниця, 16 лютого 2018 12:38

Зловмисники «спеціалізувалися» на викраденнях банківських платіжних терміналів на території декількох областей України. Сьогодні близько 5-ї ранку після скоєння чергового злочину вони були затримані у результаті спецоперації працівників поліції Сумщини, бійців КОРДу та оперативників карого розшуку Кіровоградщини.
За попередніми даними, всі троє підозрюваних – уродженці Полтавської області, віком від 30 до 40 років. Маючи у користуванні два легкових автомобілі, вони «подорожували» областями та скоювали майнові злочини.  
Так, на Сумщині зловмисники «заявили» про себе крадіжками платіжних терміналів. Там на їхній «слід» вийшли місцеві оперативники. Тоді злодії вирішили втекти з області, аби на деякий час зникнути з поля зору поліцейських.
Усі троє на власному автомобілі вирушили у напрямку Кіровоградської області, де завдяки скоординованій роботі оперативників двох областей – Сумщини та Кіровоградщини – на них вже чекали.
Приїхавши до міста Світловодськ, підозрювані вчинили за звичним для себе сценарієм. Близько 4-ї години ранку під’їхали на одну з центральних площ міста, демонтували платіжний термінал, в якому знаходились грошові кошти готівкою, погрузили його до багажного відділення авто та поїхали. Проте побачивши поліцейських, вони викинули платіжний термінал прямо на дорозі та почали тікати.

У передмісті, на території Світловодського району Кіровоградської області, зловмисники з’їхали з дороги та були затримані бійцями КОРДу поліції Сумської області.
За фактом крадіжки працівниками Світловодського відділу поліції інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Наразі встановлюється точна кількість вчинених особами злочинів.

Прочитано 551 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+