Як служба зайнятості Кіровоградщини допомогла жінці здійснити дитячу мрію і відкрити власний бізнес

Середа, 21 березня 2018 15:51

Молода світловодчанка Катерина Артеменко – одна з тих людей, про яких говорять «вона знає, чого хоче від життя». Дівчина ніколи не стоїть на місті, прагне розвиватись та професійно реалізовуватись. Маючи за плечима дві спеціальності, «бухгалтер» та «соціальний працівник», свій трудовий шлях Катерина почала як приватний підприємець. Але з часом молода жінка зрозуміла, що, хоч робота і приносить фінансову віддачу, вона все-таки хотіла б змінити фах та стати перукарем, про що мріяла з дитинства, пише служба зайнятості Кіровоградщини.

У листопаді 2016 року дівчина звернулася до Світловодського міськрайонного центру зайнятості. Відвідавши семінар «Оволодій новою професією», вона дізналася про можливість безкоштовного навчання за професією «перукар» у центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Під час проведення профконсультації та плідного спілкування з фахівцем центру зайнятості (спеціаліст дізналася про професійні очікування шукачки роботи, оцінила її навички та визначила здібності) жінці було запропоновано навчання в Одеському ЦПТО ДСЗ.

З вересня 2017 року по лютий 2018 року Катерина опановувала нову професію. Після завершення навчання, вона зареєструвалась як фізична особа-підприємець за напрямом діяльності «Надання послуг перукарнями та салонами краси». Тож сьогодні омріяна робота, яку виконує Катерина, приносить їй не лише фінансову забезпеченість, але й задоволення.

Прочитано 645 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+