Як Кропивницьким студентам повернути кошти за навчання

Середа, 16 травня 2018 15:41

На Кіровоградщині фахівці обласного управління юстиції у рамках проекту «Я МАЮ ПРАВО!» ініціювали старт інформаційної кампанії щодо нюансів отримання податкової знижки студентами, які навчаються на контрактній формі навчання.

Перший тренінг відбувся сьогодні, 15 травня. У ньому взяли участь депутати Молодіжного парламенту – консультативно-дорадчого органу голови Кіровоградської облдержадміністрації.

У рамках заходу головний спеціаліст відділу правової роботи та правової освіти Віра Піскун пояснила студентам, що податкову знижку можуть отримати ті громадяни України, які офіційно працюють, сплачують податки і навчаються на контракті.

«Щоб скористатися пільгою потрібно зберігати квитанції про оплату навчання, отримати в бухгалтерії довідку про доходи за попередній календарний рік, а також заповнити декларацію про доходи. Після цього з пакетом документів слід звернутися до найближчого відділення фіскальної служби», – відзначила Віра Піскун.

За її словами, старт інформкампанії не випадково відбувся за участі депутатів Молодіжного парламенту. До консультативно-дорадчого органу входять представники 12-ти вищих навчальних закладів області, які мають активну громадську позицію і допоможуть у подальшому налагодити комунікацію зі студентами у напрямі захисту їх прав.

Прочитано 871 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+