У Кропивницькому розшукують злочинців. ФОТО

Середа, 16 травня 2018 15:17

Поліція встановила особи громадян, яких обґрунтовано підозрюють у розбійному нападі на ювелірний магазин у Херсоні.

Зараз поліцейські продовжують оперативно-пошукові заходи з метою встановлення місцезнаходження і затримання підозрюваних. З цією метою у п’яти регіонах держави введено оперативний план «Сирена», його дію продовжено. Про це сьогодні, 15 травня, під час відеоселекторної наради членів оперативного штабу Нацполіції повідомив перший заступник глави відомства – начальник кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін.

За його словами, під час проведення комплексних оперативно-пошукових заходів поліцейські встановили особи п’ятьох громадян, яких правоохоронці обґрунтовано підозрюють у причетності до розбійного нападу.

Відтак поліцейські підготували орієнтування  з прикметами ймовірних нападників:

Нікітін Андрій Вікторович, 1983 р.н., житель м. Первомайськ Миколаївської області

Хрустальов Тимофій Анатолійович, 1967 р.н., житель м. Херсон,

Ахмадуллін Олексій Рашидович, 1980 р.н., житель м. Херсон,

Федорак Валентин Мирославович, 1974 р.н., житель м. Первомайськ Миколаївської області

Дяченко Олексій Борисович, 1968 р.н., житель м. Херсон.

Усі чоловіки – спортивної тілобудови, коротко стрижені. Зріст підозрюваних від 170 до 190 сантиметрів. Були одягнуті у зелений камуфльований одяг військового зразку та озброєні автоматичною вогнепальною зброєю.

В’ячеслав Аброськін зазначив, що розшук розбійників відбувається в рамках раніше введеного главою Нацполіції оперативного плану «Сирена».

«Цей план діє на території п’яти областей. Знову наголошую і вимагаю безумовного дотримання правил особистої безпеки учасників пошукових заходів», – підкреслив В’ячеслав Аброськін, нагадавши, що нападники на ювелірний магазин – озброєні та небезпечні.

Водночас поліція звертається до громадян із проханням повідомляти відому їм інформацію, зокрема – про появу або пересування підозрілих осіб чи транспортних засобів, до найближчого відділення поліції або за номером спецлінії поліції 102. 

Нагадаємо,  на базі Нацполіції працює оперативний штаб за фактом розбійного нападу в Херсоні.

Прочитано 780 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+