Викрадення маленького хлопчика у Кропивницькому прогриміло на всю Україну (ВІДЕО)

Середа, 26 лютого 2020 14:20
Викрадення маленького хлопчика у Кропивницькому прогриміло на всю Україну (ВІДЕО) Фото: Укрінформ

Замовником озброєного викрадення першокласника зі школи у Кропивницькому виявилась його власна матір. Про це повідомив в. о. заступника начальника Кропивницького відділу поліції Євген Кузьменко, з посиланням на СтопКор повідомляє mandarin-news.

Було з’ясовано, що мати безпосередньо брала в цьому участь та забрала свою дитину. У зв’язку з цим факт викрадення неповнолітньої дитини не підтвердився, – зазначив пан Кузьменко.

До рук журналістів потрапив документ, на підставі якого викрадачка провернула таку спецоперацію. У ньому можна побачити припис із позначкою «терміновий», це означає, що документ як спеціальний захід протидії домашньому насильству спрямований на негайне припинення цього явища. Згідно із законодавством, набуває чинності з моменту його складання і діє строком до 10 діб.

А тепер увага: цей терміновий заборонний припис було складено аж 13 січня 2020 року у зв’язку з вчиненням, як в ньому вказується, 21 грудня 2019-го домашнього насильства. Відповідно строк його дії спливає 23 січня 2020-го. Отже, з моменту події, про яку в ньому йдеться, до його складання минуло понад три тижні (нічого собі негайне реагування!). Фактично документ було складено за два дні до викрадення дитини.

Цей припис не давав батькові можливості наближатися до колишньої дружини в період викрадення дитини. Нині припис оскаржено у Кропивницькому окружному адміністративному суді.

У поліції з'ясували: викрадення дитини зі школи організувала мати хлопчика

Те, що операція з викрадення дитини була заздалегідь спланована, підтвердила й сама мати. Адже зізналася, що заплатила охоронній фірмі «Самсон» за такі ексклюзивні послуги.

Поки журналісти готували розслідування до публікації, «СтопКору» так і не вдалося дізнатися, куди завезли хлопчика і чи добре він почувається. За словами тата, справа тільки зараз зрушила з місця.

Але насправді в основі цієї історії – не конфлікт між батьками, а загроза для звичайних дітей, однокласників, друзів чи випадкових малюків, які можуть трапитися на шляху озброєних чоловіків, що за гроші штурмуватимуть будь-який дитячий заклад. Детальніше – у відеосюжеті.

Медіа

Прочитано 2010 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+