Врятоване кошеня та заява в поліцію: чим закінчилась історія в одній зі шкіл Кропивницького

П'ятниця, 11 вересня 2020 10:30

У Кропивницькому історія з директоркою школи, яка написала заяву до поліції на власних учнів за порятунок котика, закінчилась. Про це на сторінці у Фейсбук повідомила мама учениці 9-го класу Олена Глуханчук. Дописом поділились на сторінці громадської організації "Батьківська рада Кропивницького". 

Вкотре хочу подякувати кожному з Вас. Хочу подякувати тим, хто підтримував нас, а також і тим, хто засуджував. Кожен має право на власну думку.

 

На сьогодні головне, що маленьке життя врятовано, всі живі і здорові. Варто зробити правильні висновки, визнати помилки і більше їх не повторювати.

 

Сьогодні ми забрали документи з Балашівської гімназії і на прощання поговорили з директором, Марією Вікторівною. Вона пояснила, що розуміє всю ситуацію та її наслідки. Учора, як і обіцяла, забрала з поліції заяву, всі ми люди і можемо помилятись, – написала жінка.

 

Нагадаємо, учні 9-го класу намагалися врятувати маленьке кошенятко, яке застрягло у старому сараї на території школи. Під час цього вони зламали лист шиферу і відігнули частину гнилих воріт. Директорка викликала поліцію. Вона вимагала покарати дітей за пошкодження шкільного майна.

Фото з сайту ТСН. 

Прочитано 989 разів
Останнє редагування П'ятниця, 11 вересня 2020 11:00
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+