Вперше у Кропивницькому підписано Меморандум про співпрацю щодо захисту прав людей з інвалідністю (ФОТО)

Середа, 27 лютого 2019 12:35

Сьогодні у Кропивницькому відбувся круглий стіл, під час якого було підписано Меморандум про співпрацю між громадськими організаціями, що опікуються особами з інвалідністю та Кіровоградською територіальною організацією Радикальної партії Олега Ляшка.

Про це з місця подій повідомляє кореспондент mandarin-news.

Учасники круглого столу обговорили ряд питань стосовно життя людей з інвалідністю.

Проблем дуже багато. Але я дуже радий, що такі заходи проводяться, йдуть обговорення тієї чи іншої проблеми. Давайте об’єднуватися! Я зі своєї сторони зроблю для цього все можливе, – наголосив Рафаєль Санасарян, голова міської організації РПЛ.

У свою чергу, Сергій Гриценко, голова Кіровоградської ТО РПЛ, зазначив:

Нам потрібно постійно докладати зусиль для того, щоб захистити свої права, а тим паче у таких питаннях, що стосуються людей з інвалідністю. Адже влада часто навіть не замислюється над тим, що взагалі коїться в житті цих людей. Це щоденна праця над собою. І не потрібно закриватись у собі. Зі своєї сторони та від імені нашої команди можу сказати одне: ми будемо всіляко підтримувати та допомагати вам у вирішенні ваших питань.

Разом із тим, керівник проекту «Інтеграція», помічник лідера РПЛ Олега Ляшка Юрій Федун зазначив:

Ми не люди з обмеженими можливостями! Ми такі ж самі люди, але просто маємо статус осіб з інвалідністю. Не потрібно нас якось відсторонювати від суспільства! Ми, керівники громадських організацій та об'єднань, повинні власним прикладом показувати іншим, що не потрібно опускати руки. Перш за все, показати державі, що ми не будемо терпіти її знущань, а повноцінно боротимемось за свої права та інтереси. Зокрема, цей Меморандум це лише перший крок до великих перемог – на найближче майбутнє заплановано масштабний форум за участю лідера РПЛ Олега Ляшка, який постійно нами опікується!

 

Прочитано 670 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+