Від 10 до 32 тисяч гривень на місяць: на Кіровоградщині вакантні понад 300 високооплачуваних посад

Понеділок, 20 січня 2020 16:45
Від 10 до 32 тисяч гривень на місяць: на Кіровоградщині вакантні понад 300 високооплачуваних посад Фото: https://politeka.net/

У базі вакансій Кіровоградського обласного центру зайнятості існує ряд професій, за якими роботодавці готові платити своїм працівникам від 10 до 30 тисяч гривень на місяць. Про це mandarin-news повідомили в пресслужбі КОЦЗ.

Наразі у службі зайнятості Кіровоградщини таких вакансій зареєстровано 306 одиниць. Доволі високим залишається попит на інженерів, водіїв, агрономів, представників будівельних та гірничодобувних професій, а також працівників банківської, залізничної та медичної сфер.

Що ж до розподілу за районами, то у Кропивницькому представлено найбільше вакансій із зарплатою понад 10 тисяч – 179, 48 – у  Маловисківському, 44 – у Світловодському, 10 – у Знам’янському, 8 – вОлександрійському, 7 – у Голованівському, 3 – у Новоукраїнському, 2 – у Гайворонському та по 1 – у Благовіщенському, Долинському, Новоархангельському, Новомиргородському та Петрівському районах Кіровоградської області.

Це вакансії за такими професіями як сімейний лікар, головний інженер, верстатник широкого профілю, агроном, економіст, електрозварник ручного зварювання, гірник на геологічних роботах, шеф-кухар, бухгалтер, диспетчер станційний, формувальник залізобетонних виробів та конструкцій, енергетик виробництва, машиніст бетоноукладача та ін.

Якщо вас зацікавили запропоновані вакансії, звертайтесь до міськрайонних центрів зайнятості та філій Кіровоградського обласного центру зайнятості, – наголосили в КОЦЗ.

Прочитано 2990 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+