На Кіровоградщині п’яного водія «зсадили» з «євробляхи» (ФОТО)

Вівторок, 21 січня 2020 09:20
На Кіровоградщині п’яного водія «зсадили» з «євробляхи» (ФОТО) Фото: https://focus.ua/

У Новомиргороді поліцейські вилучили у пʼяного водія іномарку на європейських номерах. Про це йдеться у групі «Безпечний Новомиргород» у Телеграмі, повідомляє mandarin-news.

Це перший випадок на Новомиргородщині, однак причиною стали не проблеми з юридичним оформленням автомобіля, а неадекватна поведінка та стан алкогольного спʼяніння водія.

За останні кілька днів від жителів м. Новомиргород (мікрорайон Біла глина) постійно надходили скарги на особу ромської національності щодо керування ним автомобілем ВМW на іноземній реєстрації в частині перевищення швидкості, неадекатності в керуванні і т.д. Сьогодні, близько 10 год., автомобіль було зупинено на вул. Білоглинській та виявлено відсутність у водія будь-яких реєстраційних документів на автомобіль, посвідчення водія, інформації про проходження митного контролю. Прийнято рішення про затримання даного авто та поміщення його на штрафмайданчик в м. Кропивницькому, – написав заступник начальника Новомиргородського відділення Маловисківського відділу ГУНП Валерій Ситник.

Слід зазначити, що забрати машину зі штрафмайданчика зможе тільки її законний власник або уповноважена ним особа. Хто є цим власником, як машина перетнула кордон без проходження митного контролю, ще  належить вияснити. Матеріали про цю машину були передані на митницю.

Прочитано 814 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+