В Олександрії представили нового начальника поліції

П'ятниця, 22 червня 2018 16:00

Олександрійському міськвідділу поліції представили нового начальника сьогодні, 22 червня. Ним став 35-річний Володимир Хвостов.

Про це повідомляє Моя Олександрія.

Хвостова представив начальник Нацполіціі в Кіровоградській області Роман Козьяков. Він повідомив, що наказ про призначення вийшов вчора, 21 червня. Рокіровка, за його словами, відбувається "в зв'язку з необхідністю".

Також на представленні були присутні мер Олександрії Степан Цапюк, керівник Олександрійської місцевої прокуратури Ігор Бєлоусов, в.о. голови Олександрійської райдержадміністрації Юрій Коваль, секретар Олександрійського райради Ольга Кориненко, начальник районного відділення поліції Віталій Кравцов.

Цапюк зазначив, що головні проблеми Олександрії - наркоманія і металлопріемка. Також мер повідомив, що міське керівництво встановило чотири камери, і ще 15 з'явиться до кінця липня.

Хвостов Володимир Олександрович народився 1 травня 1983 року в Кіровограді. Закінчив Кіровоградський юридичний інститут Харківського національного університету внутрішніх справ та магістратуру - в київській Національній академії внутрішніх справ України. Має звання підполковника поліції.

В останні роки працював начальником слідчого відділу Маріупольського міського управління міліції в Донецькій області, начальником карного розшуку ГУ НП в Кіровоградській області, в Олександрію перейшов з посади начальника Компаніївського відділення поліції Долинського відділу поліції.

Попередній начальник Олександрійського міськвідділу Володимир Горяний повідомив, що пішов у відпустку з подальшим виходом на пенсію.

Прочитано 1323 разів
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+