За вихідні у Кропивницькому сталося багато резонансних подій

Понеділок, 18 грудня 2017 15:12

В суботу, 16 грудня, близько 3-ї години ранку під час пішого патрулювання до патрульних звернувся чоловік та попросив допомоги. Як з’ясувалося, в Ковалівському парку до нього підійшов невідомий громадянин у стані алкогольного сп’яніння, та почав «чиплятися», тримаючи в руках предмет, схожий на ніж.

Інспектори обстежили прилеглу територію та біля Ковалівського парку побачили громадянина, схожого за описом. Ним виявився 25-річний мешканець обласного центру, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за розбій.

Під час поверхневої перевірки у чоловіка виявили предмет, схожий на тичковий ніж.
Чоловіка затримали. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Затриманого доставили до міського відділу поліції.

Лише за вихідні дні патрульні розшукали 3 зниклих людей.
В суботу, 16 грудня, близько 16-ї години, патрульні отримали повідомлення про зниклого 64-річного чоловіка, який пішов з дому та не повернувся. Востаннє чоловіка бачили зранку, в районі Некрасівки.

Заявниця повідомила, що зниклий чоловік має 1 групу інвалідності, а тому потребує допомоги. За декілька годин зниклого громадянина виявили в районі Новомиколаївки, на вулиці Миколи Левицького. Чоловік зізнався, що загубився. Патрульні доправили чоловіка додому та передали дружині

Цього ж дня, 16 грудня, але близько 21-ї години вечора, патрульні отримали орієнтування про зниклу 9-річну дівчинку, яка вийшла з торговельного центру, на вулиці Велика Перспективна, та загубилася. Близько 23-ї години вечора інспектори виявили зниклу дівчинку на вулиці Залиській. Дитину було доправлено до міського відділу поліції та передано її стурбованим родичам.

17 грудня, близько 22-ї години вечора, на вулиці Дружби народів патрульні виявили 45-річного чоловіка, який загубився. Охоронці порядку з’ясували, що даного громадянина вже тиждень розшукують працівники Новоукраїнського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області, як безвісті зниклого. Чоловік не міг нічого пояснити та потребував медичної допомоги. На місце події викликали карету швидкої, чоловіка доправили до лікарні.

За вихідні дні, по гарячим слідам патрульні затримали чотирьох громадян, ймовірно причетних до крадіжки та грабежу, інспектори вирішили десятки конфліктних ситуацій, що надійшли на лінію 102 та відреагували на декілька викликів, які стосувалися насильства в сім’ї.

Цілодобово, 24 години, 7 днів на тиждень – патрульні стоять на варті правопорядку, та дбають про безпеку містян. Управління патрульної поліції в Кіровоградській області нагадує:якщо ви стали свідком злочину чи правопорушення - негайно телефонуйте 102.

 

Прочитано 707 разів
Останнє редагування Понеділок, 18 грудня 2017 15:39
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+