У всіх навчальних закладах Кропивницького запровадили карантин

Середа, 11 березня 2020 19:00
У всіх навчальних закладах Кропивницького запровадили карантин Фото з вільного доступу
У Кропивницькому з завтрашнього дня призупинено навчання в усіх освітніх закладах та ДНЗ міста, всі йдуть на карантин. Про це з посиланням на повідомлення на офіційній сторінці міськради Кропивницького у Фейсбуці повідомляє mandarin-news
Сьогодні, ввечері,11 березня, у міській раді Кропивницького продовжилось позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Зважаючи на рекомендації Кабінету міністрів та з метою запобігання поширення будь-яких вірусних інфекцій, рішенням комісії вирішено ввести карантин, та припинити навчання в усіх освітніх закладах міста, дошкільних навчальних закладах Кропивницького. Також члени комісії настійливо рекомендують містянам утриматись від проведення будь-яких масових заходів!
Я хочу загострити увагу всіх містян, що коронавірусу в місті немає! Як і перевищення епідпорогу. Ці заходи – суто упереджувальні! – наголосила начальниця управління освіти Лариса Костенко. – Ми просимо з розумінням поставитись до прийнятого рішення, не чинити паніки!
За інформацією Лариси Костенко карантин триватиме з 12 березня по 3 квітня включно.
 
Прочитано 1906 разів
Останнє редагування Середа, 11 березня 2020 19:13
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+