У Кропивницькому звільнили кондукторку, що нецензурно ображала пасажирів (ФОТО)

Четвер, 06 лютого 2020 14:20
У Кропивницькому звільнили кондукторку, що нецензурно ображала пасажирів (ФОТО) Фото: https://ukrainskagazeta.de/

В КП «Електротранс» прийняли рішення звільнити з посади кондукторку комунального транспорту, яка постійно ображала пасажирів. Про це з посиланням на групу «Громадський контроль пасажирського транспорту Кропивницького» у Фейсбуці повідомляє mandarin-news.

Таким чином адміністрація підприємства відреагувала на обурення пасажирів та інформацію, оприлюдненою однією з учасниць спільноти.

Картатий заєць або кондуктор грубіянка! Маршрут 104а!!! Сьогодні вранці в автобусі кондуктор на фото вимагала у бабусі оплату за перевезення сумки розміром 60 на 60 см, та не могла оплатити. Всім пасажирам довелося слухати крик і обурення кондуктора, незгодних з її думкою було обіцяно запам'ятати, висадити і більше ніколи не пускати в цей автобус, ще в даному транспорті не можна стояти на передньому майданчику і займати два передніх місця. Хто знає, як боротися з невігласами!? – обурилася Алла Раскевич.

Реакція керівництва підприємства була дуже швидкою.

Надану пасажирами інформацію перевірили, і виявили, що ця жінка регулярно хамить пасажирам, навіть вживає нецензурну лексику. У підсумку –її звільнили. Про це повідомив директор КП «Електротранс», – поінформував учасників групи журналіст Дмитро Васильєв.

Світлина від Алли Раскевич.

Світлина від Алли Раскевич.

Світлина від Дмитра Васильєва.

Прочитано 2576 разів
Останнє редагування Четвер, 06 лютого 2020 14:35
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+