У Кропивницькому за 250 мільйонів доларів мають збудувати технопарк «Flight City»

Четвер, 06 лютого 2020 15:10
У Кропивницькому за 250 мільйонів доларів мають збудувати технопарк «Flight City» Фото: https://zachem.com.ua/

У Кропивницькому на базі Льотної академії Національного авіаційного університету планується реалізація інвестиційного проєкту «Технопарку «Flight City». Переваги проєкту обговорили під час робочого візиту заступниці голови ОДА з гуманітарних та інвестиційних питань Тетяни Волинець до цього вишу, повідомляє mandarin-news.

За час функціонування авіаційну освіту в Льотній академії отримали понад 120 тисяч фахівців із 80-ти країні світу. Це вражає! Проте результати будуть ще кращими, коли на її базі з’явиться сучасний технопарк. Період  реалізації проєкту, за попередніми даними, займатиме п’ять років, а загальний обсяг інвестицій складе 250 млн. доларів. Уявіть собі, наскільки потужний соціально-економічний ефект відіграє для Кіровоградщини розробка технопарку! Зокрема розширення можливостей для створення інноваційних розробок позитивно вплине на розвиток промисловості та бізнесу. Окрім цього, планується створення нових робочих місць, – відзначила Тетяна Волинець.

Передбачається, що проект «Технопарку «Flight City» включатиме такі напрямки, як ІТ-технології, мала авіація та екологія. У 2020 році планується проведення організаційних робіт та підготовка необхідної документації для реалізації проєкту. 

 

Прочитано 2034 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+