У Кропивницькому вимагають прозорої роботи Молодіжної ради. Відео

Вівторок, 05 червня 2018 12:57

Сьогодні, 5 червня, під час чергової сесії Міської ради міста Кропивницького, з заявою про незадовільну роботу Молодіжного парламенту міста Кропивницького виступив голова кропивницького осередку Молодіжного Крила Радикальної партії Олега Ляшка Євген Циганко. 

Шановні депутати, шановний міський голова, представники ЗМІ. Я хочу звернути увагу на проблему молодіжної політики, на яку б ніхто у цьому залі не звернув увагу. 

Це проблема Молодіжної Ради міста Кропивницького, що була створена на базі міськради нашого міста.
У минулому році вперше було створено Молодіжну Раду і вона була скликана за всіма нормами і статутами міської Ради, в яку можна було потрапити за квотами, нормами, можна так сказати,  чесно.
Однак, сьогодні ситуація складається зовсім по-іншому. Через незадовільну роботу голови та заступників Молодіжної Ради її склад було розформовано декілька місяців тому. 
Тоді нам було гарантовано, що на новому наборі складу все буде чесно та виконано за схожим за минулими виборами.
Однак, було створено за закритими дверима, збільшено бюджет і нікого з громадських організацій міста не дізналися про набір.
Виникає цікавий факт: за декілька місяців свого існування вони ніяк не висвітлюють ні свого набору, ні діяльності, ні витрат на проекти. Виникає логічне запитання: Чи справді вони діють?
Ми не знаємо, хто винен  в тому, що було створено за закритими дверима, але складається враження, що ви вже як досвідчені політики вчите нехтувати їх інтересами та думкою громадськості.
Від імені молоді міста ми вимагаємо ,щоб молодіжна рада була сформована найближчим часом за справедливими виборами.
Ми пропонуємо взяти за приклад колег з Обласного парламенту , яких мали право обирати уся молодь міста - заявив Євген Циганко.

Медіа

Прочитано 451 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+