У Кропивницькому водій за кермом знеболювався алкоголем (ФОТО)

Вівторок, 12 листопада 2019 14:00
У Кропивницькому водій за кермом знеболювався алкоголем (ФОТО) Фото: https://www.epravda.com.ua/

У Кропивницькому затримали водія, вміст алкоголю в крові якого перевищив допустиму норму майже у 12 разів. Про це mandarin-news повідомили в патрульній поліції Кіровоградської області.

Вчора близько 18-ї години патрульні зупинили на вулиці Київській автомобіль ЗАЗ 1102. Причиною стало порушення правил дорожнього руху. Під час спілкування з 46-річним водієм поліцейські виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння.

Чоловік погодився пройти на місці тест на визначення вмісту алкоголю в крові за допомогою драгера. Результат показав 2,33 проміле, що майже в 12 разів перевищує допустиму норму. Водій погодився з результатами драгера та пояснив, що так на нього подіяли ліки від болю в горлі, які він вживав напередодні.

Правоохоронці склали на водія постанову за ч. 1 ст. 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред'явила для перевірки посвідчення водія) та протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування автомобілем з ознаками алкогольного чи наркотичного сп’яніння).

Світлина від Патрульна поліція Кіровоградської області.

Прочитано 1045 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+