У Кропивницькому відзначили вчителів педагогічною премією

Четвер, 30 вересня 2021 12:27

Кропивницьких педагогічних працівників  вітали вчора, 29 вересня, із прийдешнім професійним святом у концертній залі обласної філармонії. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Кропивницьку міську раду.

Привітала колег і начальниця управління освіти Лариса Костенко. Справжні овації викликали слова посадовиці про те, що працівники освіти Кропивницького — найкращі.

Олег Колюка разом із Ларисою Костенко виконали почесну місію і вручили заслужені відзнаки кращим освітянам Кропивницького.

У 2021 році міською педагогічною премією імені Василя Сухомлинського за значні досягнення у навчанні та вихованні молоді, розвиток освіти міста, творче впровадження та пропаганду педагогічної спадщини видатного педагога-земляка нагороджені:

Ганна Ільченко – заступник директора спеціалізованої загальноосвітньої школи №14;

Ірина Лаврова – вчитель фізики Навчально-виховне об’єднання №8;

Сергій Міщенко – директор вечірньої загальноосвітньої школи №38;

Людмила Рабченок – інструктор з фізкультури дошкільного навчального закладу №72;

Євгенія Сілант’єва – директор комунального закладу «Центр дитячої та юнацької творчості.

За особистий внесок у розвиток освіти міста, виховання та навчання молодого покоління, високий професіоналізм та  сумлінну працю грамотою Кропивницької міської ради та виконавчого комітету  нагороджено:

Тетяну Аляб’єву – вихователя методист спеціального дошкільного навчального закладу № 46 «Краплинка»;

Наталію Молчанову – заступника директора з навчально-виховної роботи комунального закладу  «Ліцей «Науковий»;

Павла Чорного – завідувача відділу військово-патріотичного виховання комунального закладу «Станція юних техніків».

Подяку Кропивницької міської ради та виконавчого комітету  оголошено Олені Пришляк – вчителю української мови та літератури Навчально-виховне об’єднання «Мрія».

За ініціативу та наполегливість, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та вагомий особистий внесок у розвиток сфери освіти і науки України Подяку Міністерства освіти і науки України оголошено Світлані Зайцевій – директору дошкільного навчального закладу №70.

Не обійшлося і без подарунків — низка навчальних закладів міста отримали Сертифікати на користування електронним засобом навчального призначення «Дидактичний мультимедійний контент» проєкту «Інноваційний прорив».  Це, зокрема, дошкільні навчальні заклади №3, №14, №27, №37, №42, №52,  №70,  №71, №72 , №73, а також гімназія імені Олени Журливої, загальноосвітня школа № 4, гімназія імені Тараса Шевченка, навчально-виховний комплекс «Кіровоградський Колегіум», навчально-виховне об’єднання № 16, подільська гімназія, навчально-виховний комплекс № 34, ліцей «Сокіл»,  навчально-виховне об’єднання «Вікторі-П», ліцей «Науковий».

Святковий концерт педагогічним працівникам Кропивницького подарували академічний театр музики, пісні і танцю «Зоряни», камерний оркестр «Концертіно», інструментальний ансамбль «Єлисавет-ретро» та солісти обласної філармонії.

 

 

Прочитано 2125 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+