Судитимуть колишнього командира військової частини на Кіровогардщині

Четвер, 30 вересня 2021 12:11

Прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно колишнього командира військової частини за фактом зловживання службовим становищем та службового підроблення. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на спеціалізовану прокуратуру у військовій та оборонній сфері південного регіону.

Встановлено, що вказаний командир, у грудні 2017 року, під час виконання зобов’язань за договором з ремонту залізничної колії на території військової частини, до офіційних документів вніс неправдиві відомості про витрати, які не відповідали фактично виконаним роботам. На підставі цього військовою частиною на розрахунковий рахунок комерційної структури незаконно перераховано грошові кошти, які були виділені з державного бюджету.

Неправомірними діями командира військової частини заподіяно шкоду економічним інтересам держави на загальну суму понад 170 тис. гривень.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Фото: умовне. 

Прочитано 390 разів
Останнє редагування Четвер, 30 вересня 2021 12:27
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+