У Кропивницькому відкрився новий брендовий магазин «Columbia» (ФОТО, ВІДЕО)

П'ятниця, 31 січня 2020 16:00

У Кропивницькому відкрився новий брендовий магазин «Columbia». Про це повідомляє mandarin-news.

Новий брендовий магазин розташовується на вулиці Гоголя, 91, напроти міського поштамту. Зранку й дотепер до нього постійно заходять як місцеві жителі, так і гості обласного центру. І не дивно – потенційним покупцям пропонують значні знижки в розмірі від 30 до 50 відсотків.

Своїми враженнями від магазину поділилася місцева жителька Інна.

Мені дуже подобається новий магазин. Добре, що такий заклад нарешті з’явився у центрі міста. Дуже шокують ціни, дуже привабливі, дякую. Дуже тепло, комфортно і якісно, – наголосила жінка, додавши, що стане постійним покупцем «Columbia».

Покупцям тут пропонують якісні речі бренду, відомого у всьому світі. Втім, клієнтам нового магазину потрібно поспішити, аби стати їх щасливим власником та одночасно значно зекономити – суттєві знижки пропонуватимуться покупцям до 16 лютого. Разом із тим, в адміністрації запевняють – нині в магазині розробляють гнучку систему скидок. Тому для того, аби придбати за доступну ціну річ, яка сподобалася, потрібно стежити за оголошеннями. Або відвідувати новий магазин – тут вам нададуть вичерпну інформацію про всі заплановані акції.

Магазин працюватиме кожного дня, включаючи вихідні, з 9 години ранку до 19-00. Втім, у неділю він зачинятиметься на годину раніше. Тому любителі вихідного шопінгу мають коригувати власний графік, аби встигнути вчасно.

Медіа

Прочитано 2530 разів
Останнє редагування Понеділок, 03 лютого 2020 09:10
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+