У Кропивницькому відкрили оновлену променадну алею Рекомендовані

П'ятниця, 26 листопада 2021 16:08

Учора, 26 листопада, в обласному центрі, відбулось відкриття алеї, розташованої між мікрорайонами Жадова та Попова. На її реконструкцію витратили 5 мільйонів гривень, а відновлювальні роботи розпочали влітку. Про це повідомляє mandarin-news.

Питання цієї алеї у своїх зверненнях до міської ради порушував депутат Кропивницької міськради Рафаел Санасарян. І ось мешканцям презентували оновлену променадну алею з лавками, урнами, велодоріжками, сучасним зовнішнім освітленням та огорожами.

«Радий, що спільними зусиллями, разом з міською владою, нам вдалось відремонтувати алею. Тепер мешканці зможуть тут з комфортом прогулятись та відпочити», - каже депутат Кропивницької міськради Рафаел Санасарян.

Кропивницький міський голова побував на відкритті алеї.

«На оздоблення та роботи з благоустрою ми витратили 5 мільйонів гривень бюджетних коштів. Ми окультурили цю зону відпочинку, адже це є ознакою культурного міста, яке чує бажання людей. Нехай всім щастить!»- повідомив Андрій Райкович.

Насамкінець міський голова анонсував створенняна цій алеї навесні декоративної арки. Водночас він закликав містян берегти новозбудовану алею. 

 

 

Фото: кореспондент mandarin-news, Кропивницька міська рада 

 
Прочитано 1514 разів
Останнє редагування Субота, 27 листопада 2021 12:19
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+