На Кіровоградщині збільшать кількість заходів патріотичного спрямування для дітей

П'ятниця, 26 листопада 2021 16:25

Згідно з цільовою програмою, кількість заходів національно-патріотичного спрямування для дітей на Кіровоградщині зросте у 2022 році. Про це повідомив заступник голови обласної ради Дмитро Лінько сьогодні, 26 листопада, передає mandarin-news з посиланням на Кіровоградську обласну раду.

Він зазначив, учора відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, науки, культури, туризму, спорту, у справах сім'ї та молодіжної політики, на якому депутати погодили проєкт цільової соціальної програми національно-патріотичного виховання.

«Голова обласної ради Сергій Шульга неодноразово наголошував на необхідності посилити національно-патріотичне виховання дітей. Наразі ми значно збільшили перелік заходів і проектів на наступний рік, виходячи з бюджетних можливостей. Виховний напрямок роботи також доповнюватимемо іншими обласними програмами», – прокоментував заступник голови обласної ради Дмитро Лінько.

Він уточнив, обласна рада та громади запланували майже мільйон гривень на такі заходи як «Захисник Кіровоградщини», всеукраїнську дитячо-юнацьку військово-патріотичну гру «Сокіл» («Джура»), на реалізацію обласного національно-патріотичного проєкту «Стежками походу армії УНР», «Шляхами перемог Героїв України», «Козацькі клейноди Кіровоградщини», фестивалі «Очевидці Незалежності», «Українська паляниця», а також низку інших квестів, форумів і навчань.

Обласну цільову соціальну програму національно-патріотичного виховання мають ще ухвалити депутати обласної ради на своєму засіданні.

Нагадаємо, сьома сесія Кіровоградської обласної ради відбудеться 30 листопада.

 

Прочитано 584 разів
Останнє редагування П'ятниця, 26 листопада 2021 16:37
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+