У Кропивницькому відбулося найчарівніше свято весни. ФОТОРЕПОРТАЖ

Вівторок, 27 березня 2018 00:32

Минулої п’ятниці, о 18:30 у приміщені обласної філармонії відбувся конкурс краси «Міс Кропивницький – 2018».

Захід організували модельне агенство "Стиль моделс" під егідою Національного Комітету "Міс Україна" в рамках найпрестижнішої і рейтингової міжнародної програми "Miss World".в новій колекції купальників "Summer 2018" від бутіка "GLAMOUR". Саме на цьому етапі конкурсу можна було побачити наскільки моделі впевненні у собі. Також, під час конкурсу учасниці представили колекцію спортивного одягу від «Спортландії» і «Columbia», та продефілювали в оригінальних сукнях від сервісу «Наша шафа». Офіційним спонсором заходу стала туристична агенція Anex - tour (прим. кінотеатру "Зоряний"). 

Крім цього, гостей заходу розважали відомі творчі колективи міста, зокрема, хореографічний балет «Форсайт», хореографічний ансамбль "Метелиця" та інші.

За запрошенням директора модельної агенції «Style Models» Вікторії Янишевскої вихованці дитячого будинку "Наш дім" мали змогу безкоштовно відвідати конкурс краси.

«Я вдячна пані Вікторії за запрошення, за дружбу з нашим закладом та за посмішки на обличчях дітей», - зазначила директор дитячого будинку "Наш дім" Наталя Віницька.

Цього року титул «Міс Кропивницький 2018» здобула 17-ти річна Дар’я Козак. Титул «Перша віце-міс» отримала Марина Чернишова. Титул «Друга віце-міс» завоювала Олександра Андрієва.

 

 

Прочитано 647 разів
Останнє редагування Середа, 28 березня 2018 12:14
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+