Кропивницький осередок Радикальної Партії допомагає благодійникам

Вівторок, 27 березня 2018 10:15

Вчора, 26 березня, помічник народного депутата від РПЛ Дмитра Лінька  Олександр Скляревський передав приємний і неочікуваний подарунок.для дитячого центру Кіровоградського обласного відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» 

Нам передали невеличкий холодильник для зберігання води, соків та фруктів. Для нашого дитячого центру він стане в нагоді. Щиро дякуємо Олександру та всій його команді за допомогу, яку вони щоразу надають ! – відзначили в дитячому центрі благодійної  організації, у якому проводять заняття для діток, яких торкнулася епідемія ВІЛ/СНІД.

 

Нам, як соціально небайдужим мешканцям міста, дуже хочеться допомогти тим, хто цього потребує. А особливо, діткам  із такою тяжкою хворобою. Живучи в  21 столітті, ми розуміємо, що  не варто боятися та огороджуватися від людей із діагнозом "ВІЛ/СНІД". Вони такі ж самі люди як і ми, так само мають бажання жити.  Наша  партійний осередок постійно займається благодійністю. Саме тому ми вирішили цього разу допомогти кіровоградському обласному віділенню всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа ЛЖВ». Думаємо, що наш подарунок стане їм у пригоді та буде корисним у використанні - прокоментував помічник нардепа Олександр Скляревський.

Прочитано 410 разів
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+