У Кропивницькому відбудеться прем'єра української кінострічки "Кіборги"

Понеділок, 04 грудня 2017 14:32

До Дня Збройних сил України у Кропивницькому в кінотеатрі "Портал" 7 грудня відбудеться прем'єра української кінострічки "Кіборги" режисера Ахтема Сеїтаблаєва, сценарій написаний Наталією Ворожбит. Повнометражний художній фільм є одним з переможців 8-го конкурсного відбору Держкіно та отримав державну фінансову підтримку на 50 % собівартості стрічки в розмірі майже 24 мільйонів гривень. Загальна вартість кінофільму оцінюється в майже 48 мільйонів гривень.

В стрічці описуються події на Україна, у вересні 2014 ріку. Історія про справжніх героїв своєї країни. Вони тримають Донецький аеропорт імені Сергія Прокоф'єва тоді, коли ворожі сили перевершують їх чисельно в рази. Більше того, вороги вже повідомили про захоплення стратегічного об'єкта. Українці 4 місяці вже утримують об'єкт, і поки в них вірять ті, хто чекає їх вдома, вони будуть стояти до кінця. Стратегічна група вперше прибуває на аеропорт і готова 2 тижні захищати свою країну саме тут. Це місце зведе разом музиканта, сина багатих людей, простих хлопців які хочуть тільки одного – щоб їх країна була надійно захищена, щоб їх мами, дружини, дівчата і сестри були в безпеці.

Головні ролі виконали Макар Тихомиров , Андрій Ісаєнко , В'ячеслав Довженко.

Керiвництво "Порталу" обiцяє 40-вiдсотквi знижки для учасникiв АТО (за наявностi посвiдчення). За розкладом кiносеансiв слiдкуйте на сайті кiнотеатру.

Прочитано 492 разів
Останнє редагування Понеділок, 04 грудня 2017 16:33
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+