У Кропивницькому син напав з ножем на матір

Вівторок, 24 листопада 2020 19:57

Вчора, близько 18-ї години, поліцейські отримали виклик про нанесення тілесних ушкоджень. Вже за декілька хвилин охоронці порядку прибули на місце події на вулицю Генерала Жадова. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на пресслужбу патрульної поліції області.

Біля однієї із багатоповерхівок вони виявили жінку зі слідами крові на обличчі та голові. Вона розповіла, що її 33-річний син розпочав конфлікт. Потім чоловік раптово накинувся на неї та завдав удар ножем в область голови.

Все відбувалося на очах у трьох малолітніх дітей її іншого сина. Громадянка встигла втекти, але малеча залишилась у квартирі.

Добре, що чоловік не встиг накоїти більшого лиха. Адже коли поліцейські роти тактико-оперативного реагування (ТОР) намагалися затримати кривдника жінки, той не здавався та погрожував фізичною розправою.

Інспекторам вдалося вмовити громадянина не чинити опір та покласти ймовірну зброю на підлогу, що той і зробив.

ТОРівці негайно затримали чоловіка та одягли на нього кайданки. Як виявилося він вже раніше мав проблеми із законом та лікувався у психіатричній лікарні.

Жінці було надано першу медичну допомогу та викликано швидку, яка шпиталізувала її до лікарні.

Також на місце події було викликано слідчо-оперативну групу та швидку, яка шпиталізувала чоловіка до спеціального медичного закладу.

 

Прочитано 801 разів
Останнє редагування Середа, 02 грудня 2020 21:36
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+