У Кропивницькому на одній з вулиць провалюється дорога

Вівторок, 24 листопада 2020 10:44

В обласному центрі на вул. Новогородська біля перехрестя з Преображенською провалюється дорога. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив начальник спеціалізованої інспекції міської ради Кропивницького Андрій Максюта.

«Бордюру тут не було, тому що спроєктовано так, що сюди має стікати дощова вода. Дорога руйнується. Люди сюди накидали сміття та будівельні відходи. Якщо авто ввечері або вночі втрапить сюди, то сміття пом’якшить удар трішки. Дорога підмивається дощовими стоками, хоча декілька років тому тут зробили ремонт і поклали нове асфальтне покриття», –– розповів у своєму відео-зверненні Максюта.

За його словами, це справжній  «капкан для автомобілів».

Mandarin-news звернувся за коментарем у патрульну поліцію області.

«Сьогодні інспектори відділу безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції в Кіровоградській області перевірять ділянку вулиці Новгородської поблизу з перехрестям з вулицею Преображенською.

За результатами обстеження управлінню житлово-комунального господарства міської ради міста Кропивницького будуть направленні пропозиції щодо усунення виявлених недоліків та покращення організації дорожнього руху», ­ - повідомили в пресслужбі управління патрульної поліції.

Натомість сьогодні, 24 листопада, начальник спецінспекціїї Кропивницького повідомив, що дорогу вже почали ремонтувати. Відповідні фото він виклав на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

В управлінні житлово-комунального господарства міської ради міста Кропивницького зазначили,  що наразі на цій ділянці дороги ведуться планові роботи. 

Роботи проводить бригада КП "Універсал 2005", яка паралельно ремонтує огорожу мосту по вулиці Преображенській. Термін виконання робіт - до двох діб, - розповіла заступниця  начальника головного управління ЖКГ Юлії Яндович

 

 

Фото: сторінка Андрія Максюти у Фейсбук. 

Прочитано 903 разів
Останнє редагування Вівторок, 24 листопада 2020 11:31
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+