У Кропивницькому пройде семінар «Шкільний учитель нового покоління»

Четвер, 01 листопада 2018 13:09

2 листопада о 10 годині в Центральноукраїнському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка відбудеться семінар «Шкільний учитель нового покоління» - повідомляє mandarin-news із посиланням на природничо-географічний факультет ЦДПУ ім. В. Винниченка.

Захід буде проводитися за адресою : м. Кропивницький, вул. Шевченка, 1 (двоповерховий корпус, зала засідань вченої ради університету).

З огляду на потребу оновлення змісту та підходів до природничої освіти, методичного супроводу та методичної підготовки вчителів природничо-математичних дисциплін Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка з ініціативи кафедри природничих наук та методик їхнього навчання запрошує колег узяти участь у семінарі «Шкільний учитель нового покоління.

У програмі семінару: пленарні виступи запрошених експертів; дискусійне обговорення за участю авторів підручників та представників проектних груп з розроблення нових навчальних програм природничих дисциплін для загальноосвітніх навчальних закладів.

Запрошені експерти:

Сиротюк Володимир Дмитрович, доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри теорії та методики навчання фізики і астрономії Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова;

Засєкіна Тетяна Миколаївна, кандидат педагогічних наук, заступник директора з науково-експериментальної роботи Інституту педагогіки НАПН України.

До участі в семінарі запрошуються викладачі природничо-географічного та фізико-математичного факультетів ЦДПУ ім. В. Винниченка, представники загальноосвітніх навчальних закладів: методисти, учителі природничо-математичних дисциплін; закладів післядипломної педагогічної освіти.

ФОТО ЦДПУ ім. В. Винниченка

Прочитано 327 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+