У Кропивницькому пішла з життя легендарна розвідниця (ФОТО)

Вівторок, 11 лютого 2020 13:30
У Кропивницькому пішла з життя легендарна розвідниця (ФОТО) Фото: https://pnu.edu.ua/

У Кропивницькому пішла з життя легендарна розвідниця, визволителька міста від нацистських окупантів Марія Петрівна Майданюк. Про це з посиланням на допис міського голови обласного центру Андрія Райковича повідомляє mandarin-news.

Дізнався сумну звістку. Не стало славної людини, визволительки міста від нацистів, завжди активної, щирої і невтомної Марії Петрівни Майданюк. Я любив бувати у неї в гостях. Марія Петрівна з розряду тих ветеранів, які ніколи не скаржились, нічого не просили і завжди радо ділилась спогадами. В місті її знали, цінували, поважали. Марія Петрівна дуже любила свою Новомиколаївку. Щиро вболівала за наше місто. І завжди була в курсі всіх справ. Чесно кажу, дуже сподівався, що і Марію Петрівну Майданюк і Валентину Семенівну Долженко в день Перемоги особисто повезу на Вали. Але на жаль… Як необхідно нам цінувати кожну людину, яка віддала життя, і які віддають зараз, щоб на нашій землі був мир. Світла пам’ять Марії Петрівні, і всім визволителям української землі, – написав на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив Андрій Райкович.

Прощання із Марією Петрівною Майданюк відбудеться у середу, 12 лютого, на Далекосхідному кладовищі. Початок жалобної церемонії об 11.00. 

Прочитано 587 разів
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+