У Кропивницькому п’яний іноземець з товаришем спокушали інспекторів грошима (ВІДЕО)

Вівторок, 28 січня 2020 09:20

У Кропивницькому іноземець напідпитку пропонував інспекторам хабар, аби ті відпустили його. Про це з  посиланням на пресслужбу патрульної поліції Кіровоградщини повідомляє mandarin-news.

У неділю, близько 2-ї години, на вулиці Велика Перспективна патрульні зупинили автомобіль Audi A6 за порушення правил дорожнього руху. Під час перевірки документів правоохоронці виявили у водія – громадянина Індії, ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд на місці. Чоловік погодився та зізнався, що вживав спиртне. Результат огляду на стан сп’яніння показав 1,22 проміле алкоголю в крові, що у 6 разів перевищував допустиму норму.

Після проходження огляду громадянин запропонував поліцейському неправомірну вигоду в сумі 100 доларів США, аби ті не притягали його до відповідальності та відпустили. Намагався "виручити" чоловіка і пасажир автомобіля Audi, який теж пропонував патрульному хабар.

У результаті патрульні склали на керманича протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. А у зв'язку з пропозицією неправомірної вигоди, поліцейські викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

Медіа

Прочитано 1202 разів
Останнє редагування Вівторок, 28 січня 2020 09:23
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+