У Кропивницькому перевірили маршрутки

Четвер, 11 лютого 2021 17:08

Сьогодні, 11 лютого, спеціалісти управління транспорту та зв'язку міської ради спільно з представниками відділу державного контролю за безпекою на транспорті в Кіровоградській області здійснили рейдову перевірку пасажирських транспортних засобів у Кропивницькому щодо належного дотримання відповідних санітарних норм, протиепідемічних заходів та виконання умов договорів щодо наявності квитково-облікових відомостей. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на пресслужбу Кропивницької міської ради.

Рейдова бригада перевірила дотримання правил перевезення пасажирів, забезпечення водіїв засобами індивідуального захисту, санітарної обробки салону транспортного засобу та наявність у водіїв відповідних документів для роботи на маршруті.

Члени комісії перевірили транспортні засоби підприємств ПП «УкрАвтоІнвест», ПП «ОЛІКС», ПП «Паритет Сервіс» та ФОП Кобченко В.В. на кінцевих зупинках.

За результатами проведеної перевірки встановлено, що підприємства-перевізники забезпечені дезінфікуючими засобами, але не всі водії мають повний пакет документів, а саме: відсутній квитково-обліковий лист. Рейдова бригада зафіксувала порушення, склавши відповідний акт.

Прочитано 336 разів
Останнє редагування Четвер, 11 лютого 2021 17:43
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+