Куди піти в День закоханих у Кропивницькому

Четвер, 11 лютого 2021 12:16

У цю неділю, 14 лютого, День всіх закоханих. Кропивничанам пропонують долучитись до цікавих ініціатив, адже цього дня прийнято робити подарунки найкоханішим. Також на містян чекають затишні кав’ярні, фотозони, ярмарок та романтична історія кохання в кінотеатрі.

Відтак, жителів міста закликають стати дбайливими Валентином чи Валентиною та подарувати трішки тепла й людям поважного віку, які залишились самі.

«Люди поважного віку – їх так багато у Кропивницькому та Кіровоградській області. У святкові та й у будні дні ними опікуються держава, сусіди, громадські організації. Тому, напередодні Дня Святого Валентина, кав’ярня «Ваніль» пропонує всім бажаючим долучитися до кола добрих та дбайливих людей», – вказують організатори заходу.

Охочим долучитись до ініціативи пропонують до суботи, 13 лютого, приносити  у кав’ярню «Ваніль» (вул.Пацаєва, 11б) листівочки-валентинки, а також подаруночки: солодощі, горнятка, іграшки, інші подаруночки.

«Ми очікуємо, що люди принесуть з дому листівочку та невеличкий подарунок, які ми зможемо 14 лютого передати стареньким. Плануємо відвезти зібрані подаруночки у форум «Милосердя» та у притулок «Затишна оселя», – розповідає Володимир Кравчук, засновник кав’ярні «Ваніль».

Любителів спорту запрошують долучитись до лав Біганутих і Закоханих. 

Так,  14 лютого містян запрошують Бігти 3 щасливих кілометри у самому серці Кропивницького. Традиційно даруватимуть кожному: унікальну медаль (до 1.02.2021), створену з особливою любов’ю, бігову романтику, забезпечену найкращими у світі волонтерами, теплий чай та смаколики, локацію, де професійний фотограф, зробить ваші феєричні світлини.

Приємні сюрпризи та подарунки очікують і переможців забігу.  

Старт забігу відбудеться 14 лютого об 11:00 старт біля обласної філармонії, дистанція 3 км. Максимальна кількість учасників - 100. Місць вже немає, але на закоханих чекають гарні фотозони, тож можна прийти сфотографуватись та підтримати бігунів.

«Приходьте самі, реєструйте друзів, родичів та кохання свого життя і разом розділіть радість активного відпочинку. Звісно все з дотриманням карантинних вимог сучасного світу.

Нам всім потрібні приємні спогади та добра доза ендорфінів, забезпечте себе ними сповна, а ми допоможемо! До зустрічі у романтичному Кро!», – вказують організатори.

Триває й традиційний ярмарок до Дня Святого Валентина. Кропивничан запрошують придбати та порадувати своїх близьких та коханих сувенірами, іграшками та валентинками.

"Напередодні Дня закоханих, по вул. Великій Перспективній (напроти Укртелекому), розгорнулась святкова торгівля із тематичною фотозоною",- повідомили в департаменті з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій.  

Ярмарок буде тривати до 14 лютого 2021 року.

В закладах громадського харчування, кав’ярнях та ресторанах, обіцяють романтичну атмосферу та фотозони та закликають бронювати столики.

Що ж до любителів кінофільмів, то в День закоханих містянам пропонують переглянути кілька стрічок у кінотеатрі «Портал».

Так, на великі екрани повертається найромантичніша історія кохання «Після» та «Після сварки» . У кіно 13 і 14 лютого.  

А на поціновувачів театру 14 лютого чекає казка «Пригоди Буратіно» та комедія «Севільські заручнини».

Прочитано 684 разів
Останнє редагування Четвер, 11 лютого 2021 12:39
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+