У Кропивницькому на Попова відкрилась резиденція Святого Миколая (ФОТО, ВІДЕО)

П'ятниця, 03 січня 2020 14:00

У своїй резиденції у Кропивницькому на найменших жителів обласного центру чекає з подарунками Святий Миколай. Розваги для малечі у рамках програми #5 років реальних справ організувала команда депутата міської ради Рафаеля Санасаряна, повідомляє mandarin-news.

Відкриття резиденції викликало серед місцевих жителів справжній ажіотаж – черга біля громадської приймальні сягала довжини в кількадесят метрів. А найменші жителі району терпляче чекали на зустріч зі Святим Миколаєм, добре розуміючи, що на подарунки можуть претендувати лише добре виховані діти.

Втім, проблем із цим не виникало. Експрес-аналіз, проведений командою Святого Миколая, довів – усі маленькі жителі міста, що приходять до нього в гості – виховані, чемні, переважно добре вчаться і фактично завжди слухаються своїх батьків. Також вони дуже люблять співати, танцювати, малювати і розказувати віршики, але не завжди готові демонструвати свої таланти, соромлячись незнайомців. Тому підстав не давати подарунки у головного символу Нового року фактично не було – кожна дитина ще не один вечір ласуватиме смачними печивом та цукерками.

Резиденція Святого Миколая працюватиме за адресою: вул. Космонавта Попова, будинок №26, корпус 4(громадська приймальня депутата міськради Кропивницького Рафаеля Санасаряна) до Різдва, 7 січня. В усі ці дні на найменших жителів міста тут чекають з 12 до 16 години.

А подарунків вистачить на всіх – команда депутата Рафаеля Санасаряна разом зі Святим Миколаєм добре підготувалася до новорічних та різдвяних свят. Тому не зволікайте, приходьте якнайшвидше – тут і вам, і вашим дітям раді завжди.

Медіа

Прочитано 4651 разів
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+