У Кропивницькому літні торгові намети продавали алкоголь без ліцензії

Вівторок, 06 березня 2018 17:29

Сьогодні, 6 березня відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, торгівлі, сфери послуг, захисту прав споживачів, на якій розглядали питання, щодо відсутності ліцензії на продаж алкоголю у літніх торгових наметах.

Таким підприємцям управління торгівлі міськради Кропивницького видає картку обліку, яка базується на свідоцтві про реєстрацію підприємства, інформації про найманих працівників та дозвіл на сезонну торгівлю.

Незважаючи на цей пакет документів, сезонні торговельні точки не мають касового апарату та ліцензії на продаж алкоголю.

"Біля міськради стояв намет "Славутич", до якого ж стаціонарного закладу він був прикріплений? На мою думку управління економіки трохи недооцінює облікову картку. На основі картки обліку людина отримує ліцензію на торгівлю. Якщо взяти минулий рік, то ми надали дуже багато облікових карток і дозволів на сезонну торгівлю. Мова йде про намети, які повинні мати ліцензію та касові апарати. Але їх не було, це велике недоопрацювання. Податкова інспекція не перевіряє ці торговельні місця", - зазначив голова комісії Михайло Бєжан.

Відповідні управління будуть працювати над цим питанням, а за відсутності ліцензії під час продажу картки обліку будуть вилучати.

Прочитано 617 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+