У Кропивницькому говорили про покращення ресторанного бізнесу

П'ятниця, 27 квітня 2018 14:21

На запрошення Кіровоградського прес-клубу відбулася зустріч представників Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області та підприємців, які працюють у сфері ресторанного бізнесу.

Йшла зацікавлена розмова в контексті актуальних законів для представників цього сегменту бізнесу. Заступник начальника відділу управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області С.В.Яніцька детально зупинилася на ключових новаціях Закону України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров'я і благополуччя тварин», який набув чинності 4 квітня поточного року і який є законом європейського рівня, адже виписаний і прийнятий в рамках угоди про асоціацію України з ЄС. Спікер також ознайомила аудиторію з новим харчовим законодавством та його вимогами до закладів громадського харчування. Були надані і роз’яснення щодо відмінностей між заходами контролю, що проводяться за цим законом, та аудитом, заснованим на принципах HACCP.

У зустрічі взяли також участь начальник Кропивницького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області Ю.Ю.Івановська та начальник відділу правового забезпечення Головного управління О.М.Сосонський, які відповіли на численні запитання підприємців. Учасники зустрічі висловили сподівання на те, що діалог буде продовжено, адже сторони зацікавлені в наданні якісних послуг споживачам.

 DSC4430

Прочитано 377 разів
Останнє редагування П'ятниця, 27 квітня 2018 14:23
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+