У Кропивницькому депутат організував унікальний футбольний турнір (ФОТО, ВІДЕО)

Субота, 11 травня 2019 18:38

Сьогодні, 11 травня, у Кропивницькому команда депутата міської ради Рафаеля Санасаряна провела перший в місті офіційний міждворовий футбольний матч серед дітей. Про це з місця подій повідомляє кореспондент mandarin-news.

Зустріч відбулась між командою будинку №28 та збірною командою будинків №26/2 та №28а по вулиці Генерала Жадова.

Дітвора грає тут щодня. Спочатку команди тренуються окремо на своїх полях біля власних будинків, а потім збираються на одному полі, щоб вирішити яка з команд краща, - розповідає місцевий житель Леонід, який і допоміг організаторам сформувати команди.

В цьому матчі емоцій було значно більше, ніж зазвичай, оскільки для учасників підготували дипломи та цінні подарунки від депутата. Незважаючи на дощ, матч привернув увагу не тільки родичів гравців, а й жителів прилеглих будинків та звичайних перехожих.

Я хотів би зіграти у такому матчі із командою зі свого двору. Гравців ми зберемо без проблем, - говорить Андрій, житель однієї з сусідніх багатоповерхівок.

Овертайм закінчився з рахунком 1:1, а от у серії пенальті сильнішими були юні футболісти з 28 будинку, які і забрали кубок турніру, однак, призи і відзнаки отримали обидві команди.

Депутат Рафаель Санасарян  планує і надалі підтримувати інтерес молоді до спорту на всіх рівнях.

Відео переможного удару пенальті:

Медіа

Прочитано 844 разів
Останнє редагування Субота, 11 травня 2019 19:38
Оцініть матеріал!
(3 голосів)

Додати коментар


+