У Кропивницькому чоловіки з Одещини «бомбили» престижні іномарки (ФОТО)

Вівторок, 12 листопада 2019 15:20
У Кропивницькому чоловіки з Одещини «бомбили» престижні іномарки (ФОТО) Фото: https://konkurent.in.ua/

На Кіровоградщині викрили групу осіб, підозрюваних в угонах елітних автомобілів. Про це mandarin-news повідомили в секторі комунікації Нацполіції області.

Слідство довело причетність двох раніше судимих жителів Одещини  щонайменше до трьох крадіжок авто, скоєних у Кропивницькому у березні, квітні та червні цього року. У результаті успішних оперативно-розшукових заходів особи чоловіків було встановлено. 

Крадії ретельно готувались до злочинів – приїжджаючи на авто на Кіровоградщину, вони винаймали гараж. За допомогою техзасобів зчитування чоловіки відчиняли машини та приганяли їх за місто до гаражів «на відстій». Таким чином вони привласнили Range Rover, Toyota Land Cruiser та Land Rover. У подальшому викрадені автівки «варяги» з Одещини планували продати, заробивши чималі гроші.

Нині поліціянти зібрали достатньо доказів щодо причетності цих чоловіків до скоєння трьох угонів авто представницького класу та оголосили підозру. За цими фактами інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». За такі дії викрадачам «світить» позбавлення волі терміном від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Прочитано 1195 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+