У Кропивницькому чоловік намагався здійснити демонтаж залізничної колії

П'ятниця, 29 грудня 2017 14:12

У Кропивницькому патрульні поліцейські виявили особу за ймовірною спробою демонтажу фрагменту залізничного полотна

Подія трапилася вчора, 28 грудня, близько 10 години. Один із екіпажів патрульної поліції здійснював патрулювання у межах визначеної території. Рухаючись вулицею Промисловою, увагу патрульних привернув чоловік, який перебував поруч із залізничною колією, що простягалася до сусіднього промислового об’єкту.

Чоловік, помітивши здалеку автомобіль патрульних, розпочаввтікати. Патрульні відразу попрямували в це місце. Здійснивши обстеження території ймовірного перебування особи, патрульні невдовзі виявили іншого громадянина, поруч із яким перебувало спеціалізоване автогенне обладнання для різання металевих предметів.

Характер розташування спеціалізованого обладнання вказував на ймовірну спробу демонтажу металевих елементів залізничного полотна. На запитання про мету та причини перебування в цьому місці чоловік не міг дати патрульним однозначної відповіді.

На місце події були викликані працівники слідчо-оперативної групи Кропивницького відділу поліції, до приїзду яких патрульні забезпечили охорону місця події. Громадянина було передано слідчим для з’ясування усіх обставин справи.

Прочитано 496 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+