У Кропивницькому через п’яного водія довелося викликати слідчо-оперативну групу (ВІДЕО)

Вівторок, 14 січня 2020 12:00
У Кропивницькому через п’яного водія довелося викликати слідчо-оперативну групу (ВІДЕО) Фото: https://rivne.media/

У Кропивницькому п’яний водій пропонував патрульним гроші, щоб уникнути відповідальності. Про це mandarin-news повідомили в пресслужбі патрульної поліції Кіровоградщини.

Під час патрулювання на вулиці Юрія Коваленка інспектори зупинили за порушення правил дорожнього руху автомобіль ВАЗ 2101. У ході спілкування з правоохоронцями 36-річний водій одразу зізнався, що вживав алкоголь.

Пройти на місці огляд на стан сп’яніння чоловік відмовився, але погодився проїхати до медичного закладу. Відповідно до висновку лікаря, водій перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Аби охоронці порядку не складали адмінматеріали, керманич намагався "вирішити питання на місці". Громадянин запропонував патрульним неправомірну вигоду, щоб ті його відпустили. Те, що за таку пропозицію існує кримінальна відповідальність, поліцейські повторили чоловіку декілька разів, але це його не зупинило, тож він наполягав на своєму.

Патрульні склали на водія протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування у стані сп’яніння). У зв'язку з пропозицією неправомірної вигоди інспектори викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

Медіа

Прочитано 934 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+