У Кропивницькому активізували ремонт доріг

Понеділок, 25 червня 2018 14:55

У Кропивницькому активізувалися ремонтні роботи на міських дорогах. Це відзначив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 25 червня.

Повідомляє сайт міськради Кропивницького.

- Необхідно оперативно інформувати громаду де і коли здійснюватимуться асфальтування вулиць, тротуарів, прибудинкових територій, - наголосив очільник міста. – З міського бюджету цьогоріч виділенні значні суми коштів на проведення капітального і поточного ремонтів дорожнього покриття, тож люди мають знати, як вони використовуються.

Міський голова також звернув увагу керівників головного управління житлового господарства міської ради на низьку якість дорожньої розмітки у Кропивницькому.

- Робимо розмітку, а після дощу вона змивається, - вказав Андрій Райкович. – Це не годиться. Впровадження технології пластикової розмітки залишається актуальним для нашого міста.

Крім того, на розриття свіжовстеленого  асфальту буде накладене табу комунальним підприємствам, які обслуговують власні мережі під землею.

- На одній із головних транспортних магістралей Кропивницького – вулиці Короленка розпочався капітальний ремонт, - повідомив міський голова. – Сьогодні тут знімають старі бордюрні камені. Звертаюся до тепловиків, водопостачальників та зв'язківців: своєчасно перевірте стан комунікацій, зробіть заміну де потрібно, передбачте резервні труби і кабелі. До нового асфальту ніхто не до торкнеться! Одночасно необхідно по видаляти і пеньки від зрізаних дерев, щоб потім, при їх  видаленні не пошкодити бордюри.

Нова машина з ямкового ремонту доріг має бути постійно завантаженою, доручив Андрій Райкович, оскільки у Кропивницькому  достатньо проблем зі станом дорожнього покриття, особливо в мікрорайонах.

Окреме доручення отримали власники колодязів інженерних мереж на території міста: всі провали необхідно  усунути, а входи до підземних комунікацій мають бути загерметизовані.

Жителям залишається сподіватись на те, що ремонтні роботи не закінчаться на одній вулиці і на дорогах не зекономлять. Адже, неодноразово вони "змивались першим дещем". Це свідчить про неякісні матеріали, на яких влада економлячи кладе собі до кишені.

Прочитано 610 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+