Працівникам сільськогосподарських підприємств Кіровоградищини можуть підвищити зарплату

Понеділок, 25 червня 2018 15:47

Сьогодні, 25 червня, під час щотижневої апаратної надари голова ОДА оптимістично спрогнозував майбутній врожай на Кіровоградщині.

Незважаючи на цьогорічні несприятливі погодні умови, урожай ранніх зернових на полях Кіровоградщини дозріває. За попередніми прогнозами, в області буде зібрано більше, ніж 3 мільйони тонн зерна.  Такі висновки голова облдержадміністрація зробив із минулотижневого спілкування з науковцями та аграріями області.

"Потенціал залишається досить високим. Це дає можливість підвищити заробітні плати працівникам сільського господарства", – підкреслив керівник ОДА.

Сергій Кузьменко також зауважив, що під час робочої поїздки до Новроукраїнського району з'ясовував і рівень зарплати у сільському господарстві. Цей показник у районі досить непоганий – 10-12 тисяч гривень, і є значно вищим від середнього показника в області.

"Кон'юнктура ринку непогана, ціни на збіжжя не є низькими. Урожай на полях є. Можливості його реалізувати і поповнити фінанси у аграріїв також є. Значить, потрібно кожному керівнику підприємства виконати своє головне завдання – заплатити людям достойну заробітну плату", – наголосив голова облдержадміністрації.

 

Прочитано 316 разів
Останнє редагування Понеділок, 25 червня 2018 16:45
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+