У Кропивницькому зробили перерахунки за тепло: скільки платитимуть жителі міста (ВІДЕО)

П'ятниця, 17 січня 2020 14:20
У Кропивницькому зробили перерахунки за тепло: скільки платитимуть жителі міста (ВІДЕО) Фото: https://glavcom.ua/

Ціна за централізоване опалення для споживачів, які не мають лічильників, у Кропивницькому становить тридцять вісім гривень двадцять одну копійку за квадратний метр. Про це з посиланням на Суспільне повідомляє mandarin-news.

За словами директора комунального підприємства ”Теплоенергетик” Олександра Чельника, нині у Кропивницькому централізованим опаленням користуються майже двадцять дві тисячі абонентів. Діючий тариф за тепло – п’ятдесят п’ять гривень сімдесят три копійки – коригували через зниження ціни на газ. За словами економістки підприємства ”Теплоенергетик” Наталії Красноштан, перерахунок проводять за спеціальною формулою.

Директор комунального підприємства ”Теплоенергетик” Олександр Чельник розказав, що тридцять вісім гривень двадцять одна копійка – плата лише за грудень 2019 року:

Оскільки у листопаді та грудні 2019 року ”Нафтогаз”двічі зменшував ціну на газ, уряд доручив нам перерахувати тариф. З січня цього року вартість газу збільшилась. Тобто вже у січневому нарахуванні плата за тепло буде більшою ніж у грудні.

Перерахунки робитимуть після кожної зміни вартості газу.

Медіа

Прочитано 603 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+