У Кропивницькому легендарний кінотеатр хочуть перетворити на скандальний магазин

Понеділок, 07 жовтня 2019 11:20
У Кропивницькому легендарний кінотеатр хочуть перетворити  на скандальний магазин Фото: https://www.pslava.info

У Кропивницькому на центральнiй вулицi мiста на мiстi колишнього кiнотеатру «Мир» може з’явитися ще один магазин з мережi «Оптовичок». Про це пiд час апаратної наради повiдомив мiський голова Андрiй Райкович, iнформує кореспондент mandarin-news.

За словами посадовця, цiєю ситуацiєю стурбованi мiсцевi пiдприємцi. На їх думку, «Оптовичок» не дотримується правил здорової конкуренцiї. В той же час, якiсть продукцiї, що реалiзується в першому магазинi цiєї мережi бiля обласної лiкарнi, бажає бути кращою.

За iнформацiєю, яку оприлюднив мiський голова, колишнi власники кiнотеатру «Мир» продали його примiщення саме мережi «Оптовичок».

Перетворювати кiнотеатр на супермаркет недопустимо, – наголосив посадовець. Це осередок культури, який хай навiть нинi не працює, а не торгiвлi. Купили кiнотеатр – показуйте фiльми. I я, i моя команда iз задоволенням прийдемо подивитися гарне кiно.

Як вiдомо, магазин «Оптовичок», який створили в будiвлi колишнього кiнотеатру «Ятрань», вiдзначається низьким цiновим сегментом. В той же час, якiсть продукцiї бажає бути кращою – соцiальними мережами ходять фото з простроченими продуктами харчування та чеками, якi не мають необхiдних реквiзитiв.

Прочитано 2480 разів
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+