Кропивницький без номінацій: міський голова присоромив жителів обласного центру

Понеділок, 07 жовтня 2019 12:40
Кропивницький без номінацій: міський голова присоромив жителів обласного центру Фото: http://www.volynpost.com

Головне питання для Кропивницького – це своєчасний початок опалювального сезону. На цьому пiд час апаратної наради наголосив мiський голова Андрiй Райкович, повiдомляє кореспондент mandarin-news.

За словами посадовця, мiсто має бути готовим до негайного початку опалювального сезону. Вiдповiднi спецiалiсти мають стежити за температурним режимом. У разi, якщо середньодобова температура не перевищить 8 градусiв з позначкою плюс, теплопостачальнi пiдприємства мають протягом короткого промiжку часу запустити котельнi. Поки ж цього не сталося, в освiтнiх та медичних закладах середня температура повiтря не може бути нижчою за 18 градусiв за Цельсiєм. Такого результату можна досягнути з допомогою електробатарей та змiненого графiку провiтрювання примiщень.

Посадовець пiдкреслив – комунальне пiдприємство «Теплоенергетик» заборгувало НАК «Нафтогаз» 477 мiльйонiв гривень. В той же час левину долю цiєї суми складає заборгованiсть жителiв мiста. Серед них, за словами мiського голови, є цiлком забезпеченi люди.

Далеко не всi жителi мiста останнiй шматок доїдають, – наголосив Андрiй Райкович. – А мати заборгованiсть – соромно.

За словами посадовця, на даний момент важливiшого питання, нiж своєчасний та якiсний початок опалювального сезону, немає.

Ми, звичайно, не потрапили до перелiку найпроблемнiших мiст, – наголосив мiський голова. – Але номiнацiй на газ все одно не отримали. Тому переговори з Мiнiнфраструктури та «Нафтогазом» повиннi вiдбутися якнайшвидше.

Прочитано 701 разів
Останнє редагування Понеділок, 07 жовтня 2019 11:45
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+